Werner Kern 28060 Cortino Heren Dansschoenen Suede Zwart

Werner Kern 28060 is een comfortabele danssneaker voor heren. Gemaakt van zwart suède wat flexibiliteit en draagcomfort biedt. Het 1,5 centimeter platform hakje loopt over in de volledige zool en wordt gevormd door een met leer bekleed kussentje voor extra demping.

Het comfortabele voetbed is uitneembaar, waardoor u eventueel uw eigen zooltjes in de schoenen kunt gebruiken. Deze dansschoen is dan ook uitermate geschikt voor heren met een orthopedische zool.

Deze dansschoen bestaat uit diverse stiksels in geometrische patronen voor een speelse uitstraling. Met een 7-gaats vetersluiting is deze danssneakers ideaal af te stellen naar de voet en biedt hij erg veel stevigheid en ondersteuning.

De voering is gemaakt van vocht absorberend kalfsleer voor optimaal comfort. De zool bestaat uit suède, waarmee soepel gedraaid kan worden met genoeg grip op de vloer. Deze veelzijdige danssneakers is ideaal voor dansers die op zoek zijn naar een comfortabele danssneaker met een sportieve en toch chique uitstraling. Deze kan daardoor niet ontbreken in jouw dansgarderobe!