Papillon Hoge danssneaker PA1500

De Papillon danssneaker PA1500 is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Het hoge model biedt veel stevigheid rondom de enkel en het soepele leer vormt gemakkelijk naar de voet. De split zool zorgt voor veel comfort en bewegingsvrijheid. Verder biedt de schoen een stevige sluiting, bestaande uit veters en klittenband waardoor je schoen goed aansluit om de voet. De PA1506 sneaker heeft hetzelfde model als de PA1500. Het verschil zit voornamelijk in de zool. De dikke zolen zijn voorzien van luchtvering, wat zorgt voor extra demping en gemak tijdens het springen en draaien.
Beide sneakers worden gebruikt voor verschillende dans-en sport stijlen. Een aantal van deze stijlen zijn jazz, streetdance, hiphop, Zumba en fitness. Omdat de sneakers erg flexibel en comfortabel zijn, zijn ze gemakkelijk om mee te draaien en springen.

De canvas danssneaker van Papillon (PA1513) is net zoals de PA1500 voor verschillende stijlen inzetbaar. Door het lichte en soepele materiaal biedt de schoen veel stevigheid rondom de voet. Het lage model zorgt voor veel bewegingsvrijheid van de enkel. De dikkere zool zorgt voor genoeg grip en demping tijdens het dansen. Verder is de zool voorzien van een draaischijf. De schijf zorgt ervoor dat draaien makkelijker gaat en enkels en knieën ontlast worden.
Deze danssneaker is zowel in kinder-als volwassen maten te bestellen.