Koopavond Danswinkel Amsterdam

Vanaf 1 februari 2019 hebben wij bij Danswinkel Amsterdam een koopavond.

Deze zal plaatsvinden op de donderdagavond. Dit betekent dat we tot 19:00 open zijn in plaats van tot 17:00.
Uiteraard kunt u tijdens deze twee extra uren ook afspraken maken om spitzen aan te meten, bestellingen afhalen, of gewoon rustig eens rond de komen neuzen.

Door onze centrale locatie, zijn wij zeer gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Tram 13, 17, 3, 12 en 19 stoppen zo goed als voor onze deur. Komt u met de auto? Op de Bilderdijkstraat kunt u vrij makkelijk parkeren!

Danswinkel Amsterdam is van alle markten thuis wanneer het aankomt op het gebied van dans. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment, van salsaschoenen tot spitzen.

Ons deskundige personeel heeft diepe kennis van de producten, zodat wij u uitgebreid informatie kunnen geven.
In het midden van de winkel hebben wij een prachtige ronde bank staan, waar u uitgebreid schoenen kunt passen, of wanneer uw vrouw uitgebreid wil shoppen, kunt u lekker op de bank zitten met een heerlijk kopje koffie van ons.

Ook hebben wij een ruime collectie aan kleding voor verschillende stijlen zoals ballet, modern, hiphop enzovoorts. Binnen onze collectie zijn er ook flamenco rokken en trainings rokken voor ballroom te verkrijgen.

Bij Danswinkel Amsterdam verkopen wij verschillende merken zoals Papillon, Capezio, Werner Kern, Nueva Epoca, So Danca, Russian Pointe en vele andere.

Hebt u een vraag of wilt u graag weten of wij een bepaald item op voorraad hebben in de winkel? Neem dan gerust even contact met ons op via Tel: 020 – 737 25 86 of via amsterdam(at)danswinkel.nl