Ballet tasje voor kinderen

Als je een danser bent dan weet je hoe belangrijk het is om al je dansspullen bij de hand te hebben. Of je nu naar een repetitie, een voorstelling of een les gaat, je moet ervoor zorgen dat je alles bij je hebt zodat je optimaal kan presteren. Dat is waar deze prachtig roze balletas voor kinderen van pas komt.

De roze ballettas voor kinderen is een stijlvolle en praktische rugzak die speciaal is ontworpen voor de kleine dansers. Het heeft een unieke gewatteerde voorkant. Deze is versierd met een schattige opdruk van een paillettenjurkje met een glinsterende 3D tule tutu en een lief strikje. Zelfs aan de kleinste details is gedacht. Zo maakt de ritssluiting met metalen ballerina de tas helemaal af. Altijd in stijl naar de balletles en naar school met deze opvallende roze ballet tas.

De roze ballettas heeft genoeg ruimte om al jouw dansspullen in op te bergen. Het hoofdvak is groot genoeg voor spitzen/schoenen, kleding handdoeken en andere andere accesoires. Daarmee kan je dus perfect naar de dansles!

Ook is de ballettas erg comfortabel om te dragen. Dit tasje heeft verstelbare schouderbanden, zodat de pasvorm aangepast kan worden en bovendien meegroeit met de kleine danseres. Ook kan je de tas dragen aan het bovenste lusje. De metalen randen geven het sporttasje de benodigde stevigheid, zodat deze zijn vorm goed behoudt.

Bovendien is deze rugzak gemaakt van duurzame materialen die lang mee zullen gaan. Dus als je opzoek bent naar een stijlvolle roze ballet tas om te geven als cadeautje of geschenk dan is dit de perfecte rugzak.